Wie is die Heidi nu achter Healthy with Heidi ???

aug 21, 2019

 

Wie is die Heidi nu achter Healthy with Heidi ???

Inderdaad, hoog tijd om kennis te maken !
Ik ben getrouwd met Bert en mama van 4 prachtige kids, Storm, Junior, Hope en Sterre. Handen en wasmachines vol dus ?
Ik ben nogal een actieve en bezige bij. Stilzitten past echt niet bij mij. Ik heb uitdaging nodig om me goed te voelen.

En Healthy with Heidi is nu dus mijn nieuwe uitdaging !


En ik heb er echt waar, zoooooooooveel zin in !
Maar effe terug in de tijd, … ik heb al heel wat watertjes doorzwommen. Afgestudeerd met het diploma van Toerisme heb ik eerst cruise reizen verkocht, daarna heb ik 9 jaar gevlogen als stewardess, een hééééérlijke job !
Na het failissement van Sabena heb ik mijn opleidingen gevolgd als voedingsconsulente en ben ik Infraligne gestart in Millen. Tijdens mijn 9de jaar bij Infraligne kregen mijn man en ik er nog een heel leuk kadootje bij, onze 4de spruit Sterre. De combinatie van Sterre en het zelfstandig zijn werd zelfs deze bezige bij effe teveel en toen heb ik besloten om de zaak over te geven.
Bezig zijn met en zorgen voor andere mensen is steeds als een rode draad aanwezig geweest in mijn leven. En met gezonde voeding als passie kon het niet uitblijven dat ik ooit weer iets ging doen met deze twee passies.
En tada…. hieruit is Healthy with Heidi geboren, mijn 5de kindje ? ?.

Waar sta ik nu voor ?
ik geloof absoluut niet in de heilige waarheid van één bepaalde manier van eten om slank te worden/blijven. Zoals ik ook absoluut niet geloof in trend diëten, pillen slikken of jezelf uithongeren. Dit leidt alleen maar tot frustratie en een metabolisme uit balans. Nooit meer doen dus !!!!

Waar ik wel in geloof is dat :
• Slank worden en blijven een proces is. Een proces van vallen en weer opstaan.

• Wanneer je gezond eet, je geen calorieën hoeft te tellen en dat afvallen vanzelf volgt.

• Afvallen niets te maken heeft met wilskracht maar juist ALLES met het doorbreken van gewoontepatronen.

• Afvallen helemaal niet zo moeilijk is als we denken, je moet het gewoon juist aanpakken !

Zo dat is ook weer gezegd.
Nu ken je me toch al’n beetje beter.

Liefs en tot snel,
Heidi

Wil jij leren hoe je op een gezonde manier gewicht verliest?
Bel of mail dan nu!

0496 088 291

heidi@healthy-with-heidi.be

Afvallen met FUN kan!!

Copyright 2019 Powered by – Privacy Policy – Cookiebeleid