Ontstaan van Healthy with Heidi

Werken als gezondheidscoach stond voor mij gewoon in de sterren geschreven.

Ik ben een echte mensen mens. Ik geniet van de contacten en haal enorm veel voldoening uit het helpen van anderen.

Voor mij gebeurt dit helpen via gezonde voeding.

Ik heb zelf aan de lijve ondervonden hoe belangrijk het is om de juiste dingen in je mond te stoppen. Niet alleen om af te vallen maar gewoon om je zoveel beter te voelen op elk gebied.

Als ik mijn voedingsgewoonten van vroeger en nu vergelijk dan is dit een wereld van verschil. Als kind heb ik steeds een normaal gewicht gehad. Toen ik in mijn pubertijd kwam en later op kot ging toen werd het moeilijker om mijn gewicht onder controle te houden. Echt zwaar ben ik nooit geweest maar ik heb dan ook elk dieet dat in de Flair voorbijkwam uitgeprobeerd. ?

Gelukkig had ik een goede stofwisseling en ging afvallen steeds vrij vlot maar goed in mijn vel voelde ik mij nooit. Zo’n dieet is telkens opnieuw een enorme energievreter !

Ergens wist ik wel dat dit niet de ideale manier was maar voor mij werkte het en dus heb ik het jaren zo gedaan.

Als ik hier nu op terugkijk dan besef ik dat ik buiten mijn lichaam stond. Ik had er totaal geen voeling mee !

Door vele jaren later bewust te worden van mijn lichaam en door het ontdekken van zelfliefde en zelfzorg ben ik automatisch anders gaan eten.

DIT WAS VOOR MIJ EEN EYE-OPENER.

DIT WAS MIJN SUCCES FORMULE !

NIET WAT JE EET IS VAN BELANG MAAR WAAROM JE EET !

Sinds ik die shift maakte is gezond eten voor mij een bewuste keuze die ik elke dag opnieuw met plezier maak. Mijn gewicht ? Dat blijft hierdoor automatisch al jaren stabiel. En doordat ik ervoor zorg dat mijn lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die het  nodig heeft,  voel ik me fit en vol energie.

Gezonde voeding is ondertussen mijn 2de natuur geworden omdat ik weet wat dit voor mijn lichaam doet.

Ik zie het dan ook echt als mijn missie om dit ook jou te gunnen !

Ergens wist ik wel dat dit niet de ideale manier was maar voor mij werkte het en dus heb ik het jaren zo gedaan.

Als ik hier nu op terugkijk dan besef ik dat ik buiten mijn lichaam stond. Ik had er totaal geen voeling mee !

Door vele jaren later bewust te worden van mijn lichaam en door het ontdekken van zelfliefde en zelfzorg ben ik automatisch anders gaan eten.

DIT WAS VOOR MIJ EEN EYE-OPENER.

DIT WAS MIJN SUCCES FORMULE !

NIET WAT JE EET IS VAN BELANG MAAR WAAROM JE EET !

Sinds ik die shift maakte is gezond eten voor mij een bewuste keuze die ik elke dag opnieuw met plezier maak. Mijn gewicht ? Dat blijft hierdoor automatisch al jaren stabiel. En doordat ik ervoor zorg dat mijn lichaam de voedingsstoffen binnenkrijgt die het  nodig heeft,  voel ik me fit en vol energie.

Gezonde voeding is ondertussen mijn 2de natuur geworden omdat ik weet wat dit voor mijn lichaam doet.

Ik zie het dan ook echt als mijn missie om dit ook jou te gunnen !

0496 088 291

heidi@healthy-with-heidi.be

Afvallen met FUN kan!!

Copyright 2020 Powered by - Privacy Policy - Cookiebeleid