Kerstdesserten !

dec 22, 2019

Chocolade verwennerij

* 40 g pure chocolade  * 50 g hazelnootpoeder  * 25 g cacaopoeder  *1 ei      * 60 g boter     * 30g kokosbloesemsuiker.

 

 

Smelt de chocolade samen met de boter op 170 graden.

Meng het hazelnootpoeder en het cacaopoeder, de suiker en het ei. Roer hier de gesmolten boter en chocolade door.

Bekleed een vorm met bakpapier en giet het mengsel hier over. Bak ongeveer 15 min. In een voorverwarmde oven op 170 gr.

Als je houdt van een krokante korst chocolade, strooi dan voor het bakken nog een laagje kokosbloesemsuiker bovenop.

 

Sneeuwparels

* 120 g witte amandelen     * 16 geweekte dadels   * 60 g pure chocolade    * geraspte kokos    * 10 hazelnoten

 

 

 

 

Mix de amandelen tot poeder en voeg beetje bij beetje de dadels toe.

Hak de chocolade heel fijn en meng onder het amandel-dadel mengsel. Meng tot je een mooi smeuïg geheel bekomt.

Rol balletjes en bedek deze dan onder een laagje kokosrasp.

Voor de liefhebbers, steek je In de helft van het mengsel in het midden een hazelnoot.

Smullen maar !

 

FIJNE KERSTDAGEN !

 

 

         

Wil jij leren hoe je op een gezonde manier gewicht verliest?
Bel of mail dan nu!

0496 088 291

heidi@healthy-with-heidi.be

Afvallen met FUN kan!!
Copyright 2019 Powered by – Privacy Policy – Cookiebeleid